Auto Friss VinFast 

A VINFAST AUTÓ és Motor dömping Bangkokban

A 2024-es Bangkoki Nemzetközi Autószalonon (BIMS) a VinFast Auto (Nasdaq: VFS) a zöld mobilitási megoldások széles skáláját mutatja be Délkelet-Ázsia vezető autópiacán, beleértve az elektromos robogókat, autókat és az elektromos járműveket. kisteherautó koncepció – VF Wild. A vállalat emellett bevezeti iparágvezető értékesítés utáni politikáját, megerősítve ambiciózus elhatározását a thaiföldi terjeszkedés iránt.

A VinFast modern és intelligens, zöld mobilitási megoldásai közé tartozik a BIMS 2024-ben a VF 3 mini-SUV; a VF 5, VF e34, VF 6, VF 7, VF 8 és VF 9, az A-SUV-tól az E-SUV-szegmensekig. A VF Wild, egy elektromos kisteherautóval kapcsolatos koncepció, amely a 2024-es CES-en debütált, világszerte felhívta a figyelmet.

Ezek közül a járművek közül a VF 5, VF e34, VF 6, VF 7, VF 8 és VF 9 mind jobbkormányos (RHD) változatok, amelyeket a thai piacra szabtak. Ezenkívül a VinFast az elektromos robogók teljes választékát megjeleníti, a belépőszinttől a prémium opciókig, beleértve az Evo200 és Evo200 Lite, Feliz S, Klara S, Vento S és Theon S modelleket.

A kiváló minőségű elektromos járművekből álló, modern tervezésű és innovatív technológiával rendelkező zöld mobilitási ökoszisztéma bevezetésével a régió vezető elektromos járműpiacán, A VinFast határozottan megerősíti globális gyártási képességét és azt a képességét, hogy teljes mértékben kielégítse a fenntartható mobilitás iránti változatos igényeket.

Annak érdekében, hogy a zöld mobilitást elérhetőbbé tegye a thaiföldi ügyfelek számára, a VinFast bevezeti páratlan értékesítés utáni politikáját is. Konkrétan a VinFast elektromos járműveire 7-10 év vagy 160-200.000 km-es garancia vonatkozik (amelyik előbb bekövetkezik), és 8-10 év garancia, korlátlan mérföldszámmal az akkumulátorra.

A VinFast ügyfelei iránti elkötelezettsége túlmutat az iparágban vezető garancián. A vállalat „ügyfélközpontú” filozófiája nyilvánvaló kiterjedt márkakereskedői hálózatában, amely kiváló támogató szolgáltatásokat és irányelveket kínál, amelyek felülmúlják a thai piacon uralkodó szabványokat. A VinFast rugalmas értékesítési politikákat is kínál az ügyfelek számára, például az akkumulátor-előfizetési programot elektromos autókhoz, ami gondtalan élményt és elégedettséget biztosít az ügyfelek tulajdonlási útja során.

 

Vu Dang Yen Hang asszony, a VinFast Thailand vezérigazgatója megosztotta: ” A VinFast büszke arra, hogy intelligens, innovatív és környezetbarát járműveinket bemutatja a BIMS 2024 kiállításon. Kiváló minőségű termékeink változatos portfóliója és kiváló értékesítés utáni irányelveink megerősítik A VinFast vezető pozíciója a regionális és a globális elektromos járművek piacán. A VinFast célja, hogy izgalmas, felvillanyozott élményekkel inspirálja a thaiföldi fogyasztókat, ezzel is elkísérve őket a zöld mobilitás jövőjében.”

Thaiföld Délkelet-Ázsia vezető elektromos járművek piaca, ahol egyre nagyobb az igény az elektromos közlekedésre. Folytatva a globális terjeszkedési stratégiát, a VinFast új elektromos mobilitási szabványt kíván felállítani a thaiföldi ügyfelek számára, végső soron hozzájárulva a fenntartható közlekedési jövő megteremtéséhez mindenki számára.

Amint azt korábban bejelentettük, a VinFast 2024-ben a világ legalább 50 országára kiterjeszti tevékenységét. Az olyan kulcsfontosságú piacok mellett, mint az Egyesült Államok, Kanada és Európa, a VinFast agresszíven terjeszkedik az ázsiai régió szomszédos országaira, például Indiára. Indonézia, Thaiföld és a Fülöp-szigetek, valamint a Közel-Kelet és Afrika. Vietnami tevékenysége mellett a VinFast felgyorsítja az elektromos járműgyártó üzemek építését az Egyesült Államokban és Indiában, valamint egy üzemet épít Indonéziában.

Related posts